تسهیلات ویژه دانشگاه آزاد برای حضور دانشگاهیان در راهپیمایی اربعین

۱۷ مهر، ۱۳۹۷
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: غیبت دانشجویان شرکت‌کننده در راهپیمایی اربعین موجه و با مرخصی اساتید و کارکنان نیز موافقت می‌شود.
تسهیلات ویژه دانشگاه آزاد برای حضور دانشگاهیان در راهپیمایی اربعین

حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری با اشاره به تسهیلات و حمایت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه در راهپیمایی عظیم اربعین اظهار داشت: شرکت دانشجویان، دانشگاهیان و فرهیختگان در این حرکت عظیم حاوی این پیام است که اندیشمندان، فرهیختگان و دانشگاهیان نیز نقش خود را ایفا کرده و همراه با آحاد مردم در این راهپیمایی حضور می‌یابند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بابیان اینکه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی حضور چشمگیری در راهپیمایی اربعین دارند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی امسال تسهیلاتی را فراهم کرده که دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه با استفاده از این تسهیلات بتوانند به خیل عظیم عاشقان حسینی پیوسته و در راهپیمایی عظیم اربعین شرکت کنند.

وی افزود: روز گذشته «دستورالعمل اجرایی عزیمت زائران اربعین حسینی دانشگاه آزاد اسلامی به عتبات عالیات» به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد که بر اساس آن غیبت دانشجویان شرکت‌کننده در راهپیمایی اربعین در صورت ارائه گذرنامه مهمور به مهر ورود و خروج به کشور عراق مجاز و موجه شده و با مرخصی اساتید نیز مشروط به برگزاری کلاس‌های جبرانی موافقت خواهد شد. همچنین در این بخشنامه از مسئولان واحدها خواسته‌شده است که همکاری لازم را برای دریافت مرخصی استحقاقی کارکنان داشته باشند.

اعطای وام یک‌میلیون تومانی به دانشجویان

کلانتری به اعطای وام یک‌میلیون تومانی به دانشجویان اشاره کرد و گفت: به‌منظور تسهیل در عزیمت دانشجویان به سفر اربعین، صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مبلغ یک‌میلیون تومان را به دانشجویان متقاضی که با کاروان‌های بسیج دانشجویی یا به‌صورت انفرادی اعزام می‌شوند به‌صورت وام در اقساط ۲۰ ماهه پرداخت می‌کند. دانشجویانی که از سایر وام‌های صندوق رفاه وزارت علوم و دانشگاه استفاده کرده و تاکنون این وام‌ها را تسویه نکرده‌اند نیز مشمول دریافت وام یک‌میلیونی هستند.