اعلام تصمیمات نهایی درباره داوطلبان پزشکی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه

۳۰ مهر، ۱۳۹۷
تصمیم نهایی درباره داوطلبان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در اولین فرصت از طریق پایگاه‌های اطلاع‌رسانی و مرکز سنجش دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع خواهد رسید.
اعلام تصمیمات نهایی درباره داوطلبان پزشکی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه

با توجه به برگزاری جلسه کمیته کارشناسی بررسی موضوع و نتیجه‌گیری در مورد داوطلبان رشته‌های علوم پزشکی در مجلس شورای اسلامی، تصمیم نهایی در خصوص این داوطلبان در اولین فرصت از طریق پایگاه‌های اطلاع‌رسانی و مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع خواهد رسید.

از متقاضیان و مراجعان محترم درخواست می‌شود، جهت دریافت پاسخ به واحدهای دانشگاهی و سازمان مرکزی مراجعه نکنند.

1 دیدگاه ارسال شده است

1. محمدجوادفیاض :
    آبان ۰۴، ۱۳۹۷ , ۱۰:۰۱:۳۰

سلام.باتوجه به اینکه من سربازهستم.وبرای باردوم از دانشگاه انصراف دادم.وکارهای نظام وظیفه و انجام معافیت تحصیلی رابرای دانشگاه اقلید گرفتم، ایاامکان دارد بنده را دوباره برای ازاداقلیدپرستاری بگیرند؟