بررسی مسائل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با حضور نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی وفرماندار

۲۷ آبان، ۱۳۹۷
مسائل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با حضور نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی وفرماندار بررسی شد.

دکتر سید حسین افضلی نماینده مردم شهرستان اقلید در راستای پیگیری مسائل حوزه انتخابیه در جلسه شورای اداری که با حضور کارکنان دانشگاه برگزار شد شرکت کرد.در ابتدای این جلسه دکتر جواد گرامی ریاست واحد ضمن خیر مقدم گزارشی از وضعیت علمی ،آموزشی ،پژوهشی،فرهنگی ومالی واداری ومشکلات این دانشگاه توضیحاتی را ارائه دادند.در ادامه دکتر افضلی ضمن بیان سخنان مبسوطی به اهمیت جایگاه دانشگاه آزاد در شهرستان پرداختند وراهکارهایی مثل افزایش رشته های تحصیلی در گرایش پزشکی ،افزایش درآمد غیر شهریه ، برگزاری کارگاه های آموزشی،جذب بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری درمجتمع تفریحی، رفاهی وفرهنگی جهت بهتر شدن وضعیت دانشگاه بیان نمودند.سپس خلیل بزرگی فرماندارشهرستان نیز طی سخنانی از دانشگاهیان خواست که راهکارهای خود را جهت بهتر شدن شرایط مدیریتی شهرستان بیان نمایند.در پایان مراسم نماینده شهرستان وفرماندار از قسمت های مختلف دانشکده پرستاری ،اطاق عمل وکارگاهها وآزمایشگاهها بازدید به عمل آوردند.