بخشنامه امتحانات نیمسال دوم 99

۱۷ خرداد، ۱۳۹۹
بخشنامه امتحانات نیمسال دوم 99

قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید

ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما عزیزان، لطفا با توجه به شروع امتحانات نیمسال دوم 99-98 و برگزاری حضوری کلیه امتحانات به نکات زیر توجه نمایید.

1 . همراه داشتن ماسک و دستکش و رعایت موازین بهداشتی جهت کلیه دانشجویان الزامی می باشد.

2 . دانشجو موظف به حضور به موقع در ساعات نعیین شده امتحانی خود می باشد.

3 . همراه داشتن کلیه ابزار نوشتاری و در صورت لزوم ماشین حساب به عهده دانشجو می باشد.

4 . در امتحانات جزوه باز، همراه داشتن جزوه و کتاب توسط دانشجو الزامی بوده و از جابجایی جزوه بین دانشجویان معذوریم.

5 . با توجه به عدم سرویس ایاب و ذهاب، خواهشمنداست نسبت به شیوه رفت و آمد خود اقدام نمایید.

6 . خواهشمنداست از هرگونه تجمع، قبل و بعد از برگزاری امتحان اجتناب نمایید.

7 . دانشجوی عزیز خواهشمنداست در فرصت باقیمانده نسبت به پرداخت شهریه، تسویه حساب مالی خود و اخذ کارت ورود به جلسه جهت حضور در امتحان اقدام نمایید.

8 . چنانچه دانشجویی قصد حضور در واحد دانشگاهی محل سکونت خود را داشته باشد، با مراجعه به سایت

WWW.AZMOON99.IAU.AC.IR                                                  ثبت نام نموده و کلیه مراحل لازم را انجام نماید.

9 . چنانچه دانشجویی دارای بیماری کرونا ویروس می باشد ضمن تایید مراکز درمانی و ارایه مدارک و مستندات لازم به واحد دانشگاهی، نامبرده ملزم به حضور در جلسه امتحانی نبوده و نمرات دروس نامبرده بصورت ناتمام اعلام می گردد.

10 . دانشجویان خواهر از همراه داشتن کیف و وسایل شخصی جداً خودداری نمایند در غیر اینصورت دانشگاه هیچگونه تعهدی در قبال حفظ و نگهداری آن ندارد.

11 . در طول مدت برگزاری امتحانات خوابگاه های دانشگاه تعطیل می باشد لذا در صورت نیاز به اسکان بصورت شخصی اقدام نمایید.

12 . دانشجویان مقطع دکتری جهت اطلاع از برنامه و آزمون امتحانی خود با اساتید و کارشناس محترم رشته خود هماهنگ نمایند.

تقویم امتحانی دانشجویان رشته های غیر پزشکی از تاریخ 24/03/99 لغایت 18/04/99 می باشد.

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه