شیوه برگزاری آزمون آنلاین تستی و تشریحی به همراه ارسال پاسخنانه ویژه دانشجویان

۰۷ تیر، ۱۳۹۹
شیوه برگزاری  آزمون آنلاین تستی و تشریحی به همراه ارسال پاسخنانه ویژه دانشجویان

ابتدا وارد سامانه آموزشی واحد اقلید به آدرس http://sida.iaueghlid.ac.ir/شوید و از یکی از چهار سرور اقدام به ورود کنید.
مراحل آزمون تستی :
آزمون آنلاین                     شروع آزمون                   شروع آزمون تستی                   انتخاب گزینه صحیح                      ذخیره و سوال بعدی                      و  بله
مراحل آزمون تشریحی :
آزمون آنلاین                   شروع آزمون                      شروع آزمون تشریحی
دانشجویان عزیز به دو روش می توانند به سوالات پاسخ داد :
vحالت اول : جواب سوالها تایپ شود
vحالت دوم : جواب سوالها بر روی برگه نوشته شود
حالت اول جواب سوال .... (مثلا جواب سوال 1)                    در قسمت ادیتور جواب هر سوال را تایپ کرده و سپس ذخیره و تائید کرده و سوالات بعدی را به همین روش پاسخ می دهیم
حالت دوم در این حالت جواب تمامی سوالها(سوالهای پاسخ داده شده)را بر روی برگه نوشته و از آن عکس گرفته میشود ، سپس برای ارسال کلی پاسخنامه مراحل زیر را انجام می دهیم
آزمون آنلاین                    ارسال پاسخنامه                   واردمحیط پاسخنامه آزمون می شویم بر روی دکمه Browse کلیک کرده و پاسخ خود را که به صورت عکس تهیه شده را از روی کامپیوتر و یا گوشی انتخاب کرده و سپس دکمه ارسال را کلیک می کنیم.
اگر پاسخنامه شامل چند صفحه باشد تک تک صفحات عکس گرفته شده را انتخاب کرده و سپس ارسال می کنیم.
توجه : 1در صورتی که آزمون دارای سوالات تستی و تشریحی باشد ابتدا می بایست سوالات تستی را پاسخ دهید.
توجه : 2برای پاسخ به سوالات تشریحی ارسال پاسخنامه فقط برای حالتی می باشد که از روش حالت اول استفاده نکرده باشید. در صورتی که هر سوال را جداگانه پاسخ داده اید دیگر نیازی به ارسال پاسخنامه نمی باشد.
توجه : 3تنظیمات تلفن همراه را به گونه ای تنظیم نمائید که حجم عکسهای شما زیاد نباشد تا برای ارسال آن به سامانه دچار مشکل نشوید.