دانشگاه آزاد اقلید حائز رتبه‌های برتر مسابقه سازه‌های ماکارونی شد

۱۸ دی، ۱۳۹۷
نخستین دوره مسابقات سازه‌های ماکارونی با حضور ۱۱ تیم در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی برگزار شد.
دانشگاه آزاد اقلید حائز رتبه‌های برتر مسابقه سازه‌های ماکارونی شد

نخستین دوره مسابقات سازه‌های ماکارونی با حضور ۱۱ تیم در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی و به همت معاونت پژوهشی دانشگاه و پژوهش سرای دانش‌آموزی سینا و با مشارکت دفتر نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، دفتر نظام‌مهندسی، اداره راه و شهرسازی، اعضای هیئت‌علمی گروه عمران و انجمن علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید در دو گرایش راندمان سنگین و خلاقیت برگزار شد.

در گرایش راندمان سنگین این مسابقات، سازه تیم استرین ۱ از یاسوج با تحمل وزن ۸۴۸,۱۸ کیلوگرم عنوان قهرمانی مسابقات را کسب کرد و سازه تیم آلفا از یزد با تحمل وزن ۵۳۹.۲۴۷ و سازه لایتنینگ پرو از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با تحمل وزن ۴۰۸.۷۵ به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب کردند.

در گرایش خلاقیت سازه نیز تیم سایکو ۱ از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید، سازه میلو از دبیرستان دخترانه سما و سازه پارسه از دانشگاه دولتی اقلید حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند و در پایان این دوره از مسابقات از نفرات برتر با اهدای لوح سپاس و هدایای نقدی تجلیل شد.