دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج

۲۱ فروردین، ۱۳۹۸
به مناسبت فرا رسیدن سالروزولادت سومین اختر تابناک سپهر امامت وولایت حضرت امام حسین (ع) وروز پاسدارهیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با فرمانده سپاه ناحیه اقلید دیدار کردند.
دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحداقلید، همزمان با ولادت با سعادت سرور وسالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) وگرامیداشت روز پاسدار، ریاست واعضای هیا ت رییسه واعضای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با فرمانده سپاه پاسداران ناحیه اقلید دیدار وگفتگوکردند.در این دیدار طرفین در خصوص مسائل مختلف جامعه از جمله اجتماعی ، فرهنگی ،منطقه ای ودانشگاهی با یکدیگر به تبادل نظر پرداختند.درادامه به مناسبت ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) وروز جانباز نیزاز خانواده های جانبازان سرافراز جنگ تحمیلی محمد رضا رحیمی جانباز45درصد،پاسدارجوادقبادی جانباز35درصدوپاسدارمحمد رضا حیدری جانباز45درصدعیادت کردندواز رشادتهای این عزیزان تجلیل به عمل آمد.