جوانان برای پذیرش مسئولیت‌های خطیر و مهم آماده شوند

۰۲ اردیبهشت، ۱۳۹۸
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اقلید خطاب به جوانان تأکید کرد: با توجه به اینکه آینده کشور در دستان شماست، باید خود را برای پذیرش مسئولیت‌های خطیر و مهم مهیا کنید.
جوانان برای پذیرش مسئولیت‌های خطیر و مهم آماده شوند

همزمان با ولادت باسعادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان و به مناسبت فرارسیدن نیمه‌شعبان جشن باشکوهی در سالن همایش‌‌های شهید حججی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با حضور جواد گرامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید، اعضای هیئت‌رئیسه و جمعی از کارکنان، استادان و دانشجویان برگزار شد.

گرامی در ابتدای این مراسم با تبریک اعیاد شعبانیه، دوران جوانی را دوران شادمانی، کوشش و شور و هیجان عنوان و خطاب به جوانان اظهار کرد: با توجه به اینکه آینده کشور در دستان شما جوانان است، باید خود را برای پذیرش مسئولیت‌های خطیر و مهم مهیا کنید.

در این مراسم  وحید صابری از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) به مولودی‌خوانی برای حاضران پرداخت و در پایان با اهدای لوح سپاس از دانشجویان نخبه دانشگاه آزاد اسلامی اقلید تجلیل شد.

از دیگر برنامه‌های این مراسم که به همت حوزه فرهنگی و با همکاری بسیج دانشجویی برگزار شد، اجرای موسیقی زنده سنتی، پخش کلیپ، برگزاری مسابقه و شعرخوانی بود.