رسالت اصلی پرستاری در حوزه پزشكی ارتقای سلامت جامعه است

۲۶ تیر، ۱۳۹۸
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با بیان اینكه رشته پرستاری یك حرفه مقدس است، گفت: رسالت اصلی پرستاری در حوزه پزشكی ارتقای سلامت جامعه است.
رسالت اصلی پرستاری در حوزه پزشكی ارتقای سلامت جامعه است

در جشن دانش‌آموختگی دانشجویان پرستاری که ظهر امروز به همت معاونت آموزشی و مدیر دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید برگزار شد، ۳۶ نفر از دانشجویان ورودی سال ۹۴ رشته پرستاری با حضور استادان و خانواده‌های‌شان فارغ‌التحصیلی خود را جشن گرفتند.

در این مراسم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با بیان اینكه رشته پرستاری حرفه‌ای مقدس است و مخاطب آن انسان‌هایی هستند كه نیاز به كمك دارند، بیان کرد: رسالت اصلی پرستاری در حوزه پزشكی ارتقای سلامت جامعه است.

جواد گرامی اظهار كرد: جشن دانش‌آموختگی دانشجویان عنوان و اصطلاح مرسومی است كه بر این نوع مراسم گذاشته‌اند؛ اما در واقع در آموزه‌های دینی و فرهنگ دانش‌ورزی، امری به نام فراغت از تحصیل معنا ندارد.

وی افزود: امروز شاهد به ثمرنشستن بخشی از تلاش‌های انجام‌شده در این زمینه به شكل جشن فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید خطاب به دانش‌آموختگان اظهار كرد: سفارش و توصیه‌های بنده به دانش‌آموختگان پرستاری این است كه باید همواره به‌دنبال كسب و تحصیل دانش باشند و باید با همت و ارتباط صمیمی‌تر همراه با تلاش و كوشش بیشتر برای برداشتن گام‌های بلند مصمم‌تر شوند.

در ادامه این مراسم فرزاد کریمی مدیرگروه پرستاری واحد اقلید نیز در سخنان کوتاهی به دانشجویان سفارش کرد که اخلاق حرفه‌ای و ارتباط با بیمار را سرلوحه کار خود قرار دهند.

اجرای میان‌برنامه‌های شاد و طنز و پخش کلیپ و پذیرایی از مدعوین از دیگر برنامه‌های این مراسم بود و در پایان قرائت سوگندنامه از سوی دانشجویان فارغ‌‌التحصیل انجام گرفت و اهدای لوح یادبود از سوی رئیس و هیئت رئیسه و استادان گروه به دانش‌آموختگان پایان‌بخش مراسم بود.