اختراع و ثبت دستگاه مچبند صوتی و خداحافظی با کاشت حلزون به‌زودی

۲۴ شهریور، ۱۳۹۸
دستگاه مچبند صوتی توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید اختراع شد و به ثبت رسید.
اختراع و ثبت دستگاه مچبند صوتی و  خداحافظی با کاشت حلزون به‌زودی

دستگاه مچبند صوتی توسط جمشید غفاری‌بهلولی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید اختراع شد و به ثبت رسید.

جمشید غفاری‌بهلولی در این‌باره به آنا گفت: این اختراع با تأیید مراجع علمی معتبر کشور برای نخستین بار در جهان انجام شده است و صدا از طریق مچ دست به مغز انتقال می‌یابد و مشکل کم‌شنوایان را برطرف می‌کند و دیگر نیازی به سمعک نخواهد بود.

وی افزود: ارتقایافته این دستگاه به‌زودی برای ناشنوایان مطلق رونمایی می‌شود و دیگر نیازی به کاشت حلزون نخواهد بود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید عنوان کرد: در حال ثبت اختراع دستگاه دیگری هستم که نور را از طریق پیشانی به مغز ارسال می‌کند و کم‌بینایان و نابینایان از آن بهره‌مند خواهند شد.

غفاری‌بهلولی خاطرنشان کرد: این کار نیز نمونه خارجی ندارد و افتخار دیگری برای کشور عزیزمان و دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.

2 دیدگاه ارسال شده است

1. رهان خادم رهگشای :
    آبان ۱۴، ۱۳۹۸ , ۰۹:۴۸:۳۲

تبریک میگم به آ قای دکتر غفاری ،باعث افتخار کشورمون هستن، آیا امکان دسترسی و آزمایش این دستگاه وجود داره؟ لطفآ بنده رو راهنمایی کنید.

2. علی محمد :
    آبان ۲۱، ۱۳۹۸ , ۰۹:۲۰:۱۱