نمایش ۳۰ اثر هنری در نمایشگاه طراحی و نقاشی دانشگاه آزاد اسلامی اقلید

۲۸ آبان، ۱۳۹۸
نمایشگاه طراحی و نقاشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج با همکاری حوزه فرهنگی و بسیج دانشجویی در این واحد دانشگاهی برپا شد.
نمایش ۳۰ اثر هنری در نمایشگاه طراحی و نقاشی دانشگاه آزاد اسلامی اقلید

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید صبح امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه طراحی و نقاشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید اظهار کرد: «برگزاری چنین نمایشگاهی موجب تقویت فعالیت‌های فوق‌برنامه در دانشگاه و تشویق دانشجویان به انجام فعالیت‌های هنری است.»

جواد گرامی افزود:‌ «این نمایشگاه ۳۰ اثر هنری شامل تکنیک‌هایی مانند سیاه قلم، رنگ‌روغن و آب رنگ از دانشجویان به نمایش درآمده و تا ۶ آذر ۹۸ دایر و پذیرای دانشجویان و علاقه‌مندان هنر نقاشی است.»

وی اضافه کرد :‌ «در پایان این نمایشگاه مقرر شده به همه شرکت‌کنندگان از طرف بسیج دانشجویی لوح یادبود اهدا شود و به چهار اثر برتر که توسط هیئت‌داوران و بازدیدکنندگان انتخاب خواهند شد جوایزی اهدا می‌شود.