اطلاعیه های مقطع کارشناسی ارشد

۱۰ بهمن، ۱۳۹۷
اطلاعیه های مقطع کارشناسی ارشد

به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد می رساند برای اخذ واحد پایان نامه یا تمدید آن با بخش تحصیلات تکمیلی  سرکار خانم موسایی(شماره تلفن 07144552600 داخلی 105) تماس حاصل نمایید.بدیهی است در صورت اتمام مهلت انتخاب واحد  و بسته شدن سایت از سوی سازمان مرکزی انتخاب واحد امکان پذیر نیست. لازم به ذکر است دانشجویانی که سنوات 6 ترم آنها به اتمام رسیده است و  موفق به دفاع نشده اند برای تمدید پایان نامه باید درخواست کتبی خود را برای ارسال به کمیسون موارد خاص به بخش تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند. عواقب عدم مراجعه بر عهده دانشجو می باشد.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد که سنوات 6 ترم آنها به اتمام رسیده است  یا 2 ترم مشروطی دارند و یا یک یا چند ترم انتخاب واحد ندارند می رساند مطابق بخشنامه سازمان مرکزی، ادامه تحصیل این قبیل دانشجویان ، منوط به مراجعه حضوری به دانشگاه و درخواست کتبی جهت مجوز ادامه تحصیل  از کمیسیون موارد خاص استان می باشد.بدیهی است در صورت عدم مراجعه دانشجو یا تاخیر در مراجعه به دانشگاه  ،عواقب ناشی از آن بر عهده دانشجو می باشد.

گذراندن درس "وصایا "برای کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که این درس را در مقاطع قبلی نگذرانده اند الزامی می باشد.