پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال اول 99-98 واحد اقلید

۱۲ تیر، ۱۳۹۸
پذيرش  بر اساس سوابق تحصیلی  نیمسال اول 99-98 واحد اقلید

به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند، براساس قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب 10شهریور ماه 1392 مجلس شورای اسلامی و مصوبات پانزدهمین و شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ  8 و12 دی ماه 1397، می بایست پذیرش حداقل 85درصد از ظرفیت پذیرش دانشجو در کل کشور در تمامی زیر نظام های آموزش عالی صرفاً براساس سوابق تحصیلی  داوطلبان و بدون نیاز به شرکت در کنکور انجام شود لذا کلیه متقاضیان می توانند از یکشنبه  15 اردیبهشت ماه 98 لغایت چهارشنبه 6 شهریور ماه 98 با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی  www.azmoon.org   ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته ، در صورت تمایل و داشتن شرایط بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در یک رشته و حداکثر 20 محل در سامانه اقدام نمایند .